Presidència

El Consell anima a participar en la I Carrera Solidària contra la Leucèmia a Castelló

18/09/2023
El Consell anima a participar en la I Carrera Solidària contra la Leucèmia a Castelló
  • La delegada del Consell a Castelló s'ha reunit amb els organitzadors d'este esdeveniment benèfic que se celebrarà el pròxim 1 d'octubre

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, s'ha reunit amb els organitzadors de la I Carrera i Marxa solidària contra la Leucèmia que promou l'Associació contra la Leucèmia de Castelló (ASOLECAS).

Fabregat ha animat a apuntar-se a este esdeveniment solidari que “pretén recaptar fons per a lluitar contra esta malaltia i visibilitzar davant de la societat la importància de la investigació contra esta mena de càncers de la sang i afavorir la investigació”.

Fabregat ha transmés a Miguel Ángel Mesa, president d'ASOLECAS i Juanma Medina, organitzador de la prova, el suport de la Generalitat a esta iniciativa solidària i ha destacat la importància d'estes associacions “per a conscienciar la societat i les administracions de les necessitats d'estes malalties”.

La primera edició d'este doble esdeveniment esportiu se celebra l'1 d'octubre a Castelló en les modalitats de carrera i marxa, amb un traçat de 5 quilòmetres. Els beneficis aniran destinats a la Fundació Josep Carreras.

Galeria d'imatges