Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Després de la desestimació dels recursos

Nuria Montes valora la reactivació dels viatges de l’Imserso i lamenta “la pèrdua d’oportunitat per a dissenyar un programa econòmicament sostenible”

19/09/2023
  • La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme mostra la seua sorpresa per la “celeritat” en l’anàlisi dels recursos de les empreses que no han sigut concessionàries
  • Confia que l’any que ve es produïsca “la vertadera revolució del programa Imserso”

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha valorat la reactivació del programa de l’Imserso, després de conéixer este dimarts que el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals (TACRC), dependent del Ministeri d’Hisenda, haja desestimat els recursos presentats a la licitació.

D’esta manera, les preparacions dels viatges arrancaran en les pròximes setmanes per al començament de la temporada 2023-2024. Sobre este tema, la titular de Turisme ha assenyalat, d’una banda, que “el fet que s’haja alçat la suspensió del programa de l’Imserso farà que el turisme de temporada baixa vinga com més prompte millor a la Comunitat Valenciana”.

Però, d’altra banda, Montes ha manifestat la seua sorpresa per la “celeritat” de la resolució del recurs, “per a unes coses són tremendament lents i tardans a prendre decisions i, no obstant això, per a analitzar els recursos per a les empreses que no han sigut concessionàries s’han donat tantíssima pressa”, ha argumentat.

De tota manera, la responsable de la política turística del Consell creu que “l’Imserso ha perdut una oportunitat per a dissenyar un programa que siga econòmicament sostenible i en el qual els empresaris puguen participar sense incórrer en pèrdues”. De la mateixa manera, Montes confia que “este 2023 siga l’últim any amb esta formulació i, de cara a l’any que ve, es produïsca la vertadera revolució del programa Imserso”.

Un programa que des de la Generalitat Valenciana “es continuarà secundant a través d’una línia d’ajudes als empresaris turístics”, ha reiterat la consellera.

 

Talls de veu relacionats