Presidència

Susana Fabregat es reunix amb representants de la Fundació Síndrome de Down

19/09/2023
Susana Fabregat es reunix amb representants de la Fundació Síndrome de Down
  • Li han presentat el projecte que estan desenvolupant per a acompanyar persones amb discapacitat intel·lectual en el procés d'envelliment laboral

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha mantingut una reunió amb tècnics del departament de Formació i Ús de la Fundació Síndrome de Down de Castelló.

Durant la trobada, els representants de l'entitat han explicat el projecte que estan desenvolupant, en col·laboració amb Plena Inclusión España i BBVA, per a acompanyar les persones amb discapacitat intel·lectual en el procés d'envelliment laboral.

Actualment, 50 persones amb síndrome de Down treballen a la província de Castelló en el sector privat i públic de la mà de la Fundació. L'entitat va ser fundada en 1996 amb la finalitat de promocionar i dur a terme qualsevol activitat que contribuïsca a la millora de la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual, i les seues famílies.

Així mateix, treballa a afavorir la plena inclusió del col·lectiu en tots els àmbits i garantir els drets fonamentals de les persones amb síndrome de Down.

Galeria d'imatges