Presidència

Susana Fabregat rep el Col·legi de Farmacèutics de Castelló

20/09/2023
Susana Fabregat rep el Col·legi de Farmacèutics de Castelló
  • La delegada del Consell a Castelló valora la voluntat de buscar vies de col·laboració que milloren l’atenció sanitària de la ciutadania

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha mantingut una reunió de treball amb la presidenta del Col·legi de Farmacèutics de Castelló (ICOFCS), Rosa Arnau.

Esta primera reunió ha servit per a constatar la sintonia entre les dos institucions i la voluntat de buscar vies de col·laboració que redunden en la millora de l’atenció sanitària de la ciutadania, especialment en aquelles poblacions en les quals l’oficina de farmàcia és l’únic punt de contacte entre el pacient i el Sistema Nacional de Salut.

Susana Fabregat ha recalcat la importància de “treballar conjuntament per a oferir la millor atenció al conjunt de la nostra societat, facilitant l’accés a este servei i afavorint accions que milloren la salut de tots els nostres veïns”.

En esta línia, la presidenta de l’ICOFCS ha posat de manifest la disposició de la institució que presidix a col·laborar en qualsevol programa relacionat amb la salut que des del Consell es dissenye i posant-se també a la disposició del Consell en l’elaboració de programes de salut pública.

Galeria d'imatges