Presidència

La delegada del Consell a Alacant es reunix amb el president provincial de Creu Roja per a abordar iniciatives en matèria social i d'emergències

21/09/2023
La delegada del Consell a Alacant es reunix amb el president provincial de Creu Roja per a abordar iniciatives en matèria social i d'emergències
  • Agustina Esteve i Francisco Galvañ mantenen la seua primera trobada institucional     

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, s'ha reunit amb el president provincial de Creu Roja, Francisco Galvañ, per a conéixer de primera mà les diferents línies de treball que l'organització desenvolupa a la província d'Alacant i estretir la col·laboració entre la Generalitat i Creu Roja.    

Esteve i Galvañ han recorregut les instal·lacions de la seu provincial de l'entitat, acompanyats de Remedios Alarcón, presidenta de Creu Roja a Alacant, i del coordinador autonòmic de l'organització, Miguel Ángel Rodríguez.   

En la seua primera visita oficial com a delegada, Esteve ha conegut el Centre d'Operacions Autonòmic d'Emergències, el servei de Teleassistència i la coordinació amb el 112. Així mateix, ha mantingut una trobada amb les responsables del Centre Educatiu de Creu Roja, que compta amb una escola de Formació Professional concertada i programes formatius de qualificació bàsica que s'impartixen tots a la seu provincial. 

Durant la seua visita, Esteve ha conegut, a més, els recursos i dispositius amb els quals compta Creu Roja per a fer front a emergències, com les inundacions provocades per les DANA o la cerca de persones desaparegudes. 

La delegada del Consell ha posat de manifest “l'extraordinari treball” que duen a terme els voluntaris i professionals de Creu Roja a la província d'Alacant i ha manifestat el “decidit compromís” del Consell per a continuar col·laborant amb una organització, “que és un orgull per a Alacant i tota la Comunitat Valenciana”. 

Creu Roja Alacant va atendre l'any passat més de 650.000 persones a la província, gràcies a vora 10.000 voluntaris i professionals. En estos moments l'organització compta amb més de 55.000 persones sòcies i empreses col·laboradores.

Galeria d'imatges