Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Del 24 al 26 de setembre

Turisme promociona la Comunitat Valenciana com a destinació cultural i MICE a Sevilla

25/09/2023
Turisme promociona la Comunitat Valenciana com a destinació cultural i MICE a Sevilla
  • La Generalitat participa en la fira ‘Cultourfair’ amb una agenda que inclou reunions amb prop de 30 operadors internacionals

La Generalitat, a través de Turisme, promociona estos dies la Comunitat Valenciana com a referent en turisme cultural i MICE (incentius i congressos) en la fira ‘Cultourfair’, especialitzada en estos productes i que acull la ciutat de Sevilla fins dimecres que ve, 26 de setembre.

Es tracta de l’únic certamen internacional B2B de turisme cultural que se celebra a Espanya, en el qual Turisme Comunitat Valenciana disposa del seu propi espai promocional, on mantindrà reunions amb prop de 30 operadors internacionals, pertanyents a diversos sectors. Entre estos sectors s’inclouen empreses i associacions d’esdeveniments esportius, musicals, enològics, gurmet, de viatges de luxe, així com turisme de congressos MICE, escapades urbanes, patrimoni, folklore i turisme religiós, entre altres.

El turisme cultural està previst en el Pla de màrqueting 2023 de Turisme Comunitat Valenciana, en el marc del programa CreaTurisme, amb l’objectiu d’impulsar la diversificació de l’oferta turística, avançar en el posicionament en els mercats i afavorir la desestacionalització.

Galeria d'imatges