Presidència

La delegada del Consell a Castelló es reunix amb l'Associació d'Empreses de la Construcció de Castelló per a abordar les inquietuds del sector

25/09/2023
La delegada del Consell a Castelló es reunix amb l'Associació d'Empreses de la Construcció de Castelló per a abordar les inquietuds del sector
  • Susana Fabregat ha transmés el suport de la Generalitat als projectes que “generen ocupació i benestar a la nostra societat”

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, s'ha reunit amb l'Associació Provincial d'Empreses de la Construcció de Castelló (Apecc) per a abordar les inquietuds del sector.

En la trobada han estat presents el president d'Apecc, David Ruiz, i el secretari general, Carlos Gomis, els quals han explicat la necessitat d'activar sòl públic per a la construcció d'habitatges. En esta línia, la delegada del Consell a Castelló ha recordat el pla del president de la Generalitat, Carlos Mazón, “per a fomentar la construcció de 10.000 habitatges protegits” i ha destacat que “ja s'està parlant amb els ajuntaments per a veure el sòl disponible”.

Durant la reunió, Fabregat ha transmés l'aposta de la Generalitat “per totes les iniciatives que generen ocupació i benestar a la nostra societat. El govern del president Mazón estarà al costat de les empreses per a generar riquesa al nostre territori”.

Apecc és una associació sense ànim de lucre dedicada a la millora, formació i ajuda dels empresaris i professionals del sector de la construcció a la Província de Castelló.

Galeria d'imatges