Presidència
Baix Segura

La delegada del Consell a Alacant es reunix amb els alcaldes de San Fulgencio i Guardamar per a abordar les necessitats dels dos municipis

25/09/2023
La delegada del Consell a Alacant es reunix amb els alcaldes de San Fulgencio i Guardamar per a abordar les necessitats dels dos municipis
  • Agustina Esteve coneix de primera mà les prioritats dels dos ajuntaments

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, s'ha reunit este matí amb els alcaldes de San Fulgencio, José María Ballester i Guardamar del Segura, José Luis Sáez. La reunió tenia per objecte conéixer de primera mà les necessitats dels veïns dels dos municipis, així com l'estat real de les inversions de la Generalitat en les dos localitats. 

En la primera trobada, José María Ballester ha traslladat a la delegada les peculiaritats de la població de San Fulgencio, que compta amb un 64 % de ciutadans d'altres nacionalitats, especialment britànics, alemanys, belgues, francesos i nòrdics. 

En este sentit, l'alcalde d'esta població del Baix Segura ha recalcat com a prioritaris els temes vinculats a l'assistència sanitària i ha valorat molt positivament el retorn del CICU a la província d'Alacant, després de la centralització del servei duta a terme per l'anterior govern de la Generalitat. Per a l'alcalde, la presència del CICU a Alacant millorarà la gestió de les emergències. En la reunió amb la delegada han participat també la primera tinenta d'alcalde, Rosario Mejías; i els regidors Sara Nolasco i Alain Franz Vandenbergen.

En la segona trobada, celebrada a l'Ajuntament de Guardamar del Segura, el seu alcalde, José Luis Sáez, ha fet un repàs a les principals necessitats del municipi. Sáez ha insistit especialment en les prioritats en matèria educativa i d'ocupació. 

Per la seua banda, la delegada del Consell a Alacant, ha destacat l'impuls als projectes i inversions que durà a terme als municipis del Baix Segura l'executiu autonòmic, liderat pel president Carlos Mazón. “És una aposta ferma, decidida i real”, ha assenyalat Agustina Esteve. 
 

Galeria d'imatges