Conselleria de Cultura, Educació, Universitats i Ocupació

Educació autoritza l'adjudicació de les obres del CEIP Les Palmeres a Canet d'en Berenguer

26/09/2023
  • La finalització de les obres està prevista per a setembre de 2024
  • El centre educatiu comptarà amb 2 unitats del primer cicle d'Infantil, 6 unitats d'Educació Infantil i 12 de Primària 
     

La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, a través de la Direcció General d'Infraestructures Educatives, ha autoritzat l'adjudicació de les obres que permetran l'ampliació i l'adequació del CEIP Les Palmeres a la localitat de Canet d'en Berenguer. 

El nou centre comptarà amb un perfil educatiu de 2 unitats del primer cicle d'Infantil, 6 unitats d'Educació Infantil i 12 de Primària. Disposarà, així mateix, d'un menjador amb capacitat per a 360 alumnes, dividits en dos torns. 

La intervenció està prevista com a obra de gestió directa amb un termini d'execució de 15 mesos, amb una data de finalització de les obres fixada el setembre de 2024.

Per a este projecte, la Direcció General d'Infraestructures Educatives ha reservat una quantia total de 5.372.187,39 euros, la qual es disposarà en dos anualitats. 

En estos moments es troba obert el procediment d'adjudicació de les obres. L'adjudicació d'estes obres respon al compromís de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació de renovació de les infraestructures educatives com un dels eixos vertebrals en pro de la qualitat de l'ensenyament educatiu.