Presidència

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, es reunix amb l'alcalde d'Elx per a tractar les inversions de la Generalitat en el municipi

26/09/2023
La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, es reunix amb l'alcalde d'Elx per a tractar les inversions de la Generalitat en el municipi
  • La delegada del Consell i l'alcalde d'Elx mantenen una primera trobada institucional

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, ha realitzat hui la seua primera visita institucional a l'Ajuntament d'Elx després de la seua presa de possessió el passat 6 de setembre. Agustina Esteve s'ha reunit amb l'alcalde, Pablo Ruz, per a conéixer de primera mà les iniciatives de l'equip de Govern i l'estat de les inversions de la Generalitat en el municipi.

La delegada del Consell i el primer edil han repassat les iniciatives de l'Administració autonòmica a Elx, així com els projectes anunciats per a la ciutat pel president de la Generalitat Carlos Mazón.  

Agustina Esteve i Pablo Ruz han abordat els aspectes relacionats amb la millora de la mobilitat a la ciutat i amb el parc empresarial, com el futur sistema tramviari, i la situació de les infraestructures.

Durant la trobada, en la qual també ha participat el regidor i diputat provincial de Cultura, Juan de Dios Navarro, s'han tractat també les inversions de la Generalitat en matèria cultural i patrimonial. 

La delegada del Consell ha destacat després de la visita “el decidit i ferm compromís” amb Elx de Carlos Mazón, una aposta que es traduirà, segons ha explicat, en “importants inversions” i en “una estreta i fidel col·laboració per a portar endavant iniciatives que milloraran sense dubte la qualitat de vida dels veïns d'Elx”. 

Per la seua banda, Pablo Ruz ha destacat: “tenim la sort de tindre al capdavant del Consell una persona que coneix perfectament les necessitats del nostre municipi”. I, en este sentit, l'alcalde ha agraït la visita d'Agustina Esteve, com un clar exemple d'eixe “afecte especial” que Carlos Mazón professa a Elx.

Galeria d'imatges