Conselleria de Educació, Cultura, Universitats i Ocupació

La Conselleria d'Educació modifica el calendari d'adjudicacions de places docents per incidències tècniques

26/09/2023
  • L'adjudicació continua prevista per a este dimarts tindrà lloc dijous 
  • El calendari orientatiu de les pròximes adjudicacions es pot consultar en la web de la Conselleria

La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació ha modificat el calendari d'adjudicacions de places docents d'esta setmana a causa de problemes tècnics, de manera que l'adjudicació prevista per a este dimarts es farà dijous 28 de setembre.

Este canvi està previst en la normativa, tal com establix el punt 2.5. del Calendari d'adjudicacions de la Resolució de 23 de gener de 2018, de la Direcció General de Centres i Personal Docent on s'indica: “estes dates podran ser modificades per necessitats educatives i quedaran supeditades al calendari escolar, als festius que coincidisquen amb els dies assenyalats, a la inexistència de llocs a oferir i a altres circumstàncies que pogueren impedir o modificar la seua realització”. 

“Podran quedar exceptuades d'este calendari algunes adjudicacions que es realitzen en els mesos de setembre i octubre en cada cos i especialitat que es podran assimilar a les adjudicacions de destins previs a l'inici del curs escolar”, contínua el text. 

D'esta manera, la pròxima adjudicació contínua tindrà lloc este dijous, 28 de setembre, els llocs provisionals del qual es publicaran este dimecres, 27 de setembre. El calendari orientatiu de les pròximes adjudicacions es pot consultar en la web de la Conselleria. 

En la pròxima mesa sectorial amb els sindicats es farà una proposta per part de la Conselleria per a intentar millorar l'actual procés d'adjudicacions.