Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra amb Visit València el Dia Mundial del Turisme

27/09/2023
La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra amb Visit València el Dia Mundial del Turisme
  • Representants de Visit València coneixen l'exposició 'Terra extraordinària' del Museu de les Ciències i visiten l'Oceanogràfic per a promoure el turisme sostenible 

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha celebrat el Dia Mundial del Turisme amb una visita de representants de Visit València, organisme dedicat a promoure el turisme a València. El grup ha visitat el Museu de les Ciències per a conéixer la nova exposició 'Terra extraordinària' i també ha recorregut l'Oceanogràfic. 

Durant la seua visita al centre marí, l'equip d'Educació ha explicat a Visit València la importància de les prades de posidònia per a la biodiversitat marina i la seua contribució a l'equilibri del mar Mediterrani.  També ha tingut l'oportunitat de conéixer l'ARCA del Mar, el centre de recuperació i conservació de fauna marina de l'Oceanogràfic, i conéixer de primera mà la labor de rehabilitació en tortugues marines.

Després de la seua visita a l'aquari de la Ciutat de les Arts i les Ciències, el grup Visit València ha continuat la seua experiència en el Museu de les Ciències, on ha visitat l'exposició 'Terra extraordinària' acompanyat per personal divulgador. La mostra està integrada per tres àmbits sobre el planeta amb interactius, audiovisuals i realitat virtual que permeten al públic realitzar un recorregut per la Terra.

Galeria d'imatges