Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Indústria

La Generalitat aposta pel Camp de Morvedre com un dels principals punts estratègics de la reindustrialització valenciana

27/09/2023
La Generalitat aposta pel Camp de Morvedre com un dels principals punts estratègics de la reindustrialització valenciana
  • El secretari autonòmic d'Indústria, Comerç i Consum assistix al Consell d'Indústria de l'Associació Empresarial del Camp de Morvedre (ASECAM)
  • Felipe Carrasco ha afirmat que Sagunt, és un "punt fonamental" per al renaixement industrial de València i contribuïx al creixement econòmic i la creació d'ocupació a la regió

El secretari autonòmic d'Indústria, Comerç i Consum, Felipe Carrasco, ha assistit a Sagunt, al Consell d'Indústria de l'Associació Empresarial del Camp de Morvedre (ASECAM). Es tracta d'una associació el principal objectiu de la qual és la representació i defensa dels interessos generals i comuns dels empresaris de la comarca.

Felipe Carrasco ha destacat que “Sagunt exercix un paper crucial en la reindustrialització de la Comunitat Valenciana a causa de la seua ubicació estratègica i el seu port que facilita el comerç internacional i la importació de matèries primeres per a les indústries locals”. 

A més, la presència d'una zona industrial consolidada a la capital de la comarca del Camp de Morvedre, “oferix infraestructures i recursos clau per al desenvolupament de noves empreses i l'expansió de les existents. Una cosa que, per descomptat, des de la Generalitat es continuarà impulsant”, ha anunciat el secretari autonòmic.

El secretari autonòmic ha estat analitzant el context actual i futur d'esta comarca valenciana. També, ha estat compartit amb l'empresariat els projectes previstos i en desenvolupament que hi ha en este territori.

Felipe Carrasco ha afirmat que “el Govern Valencià aposta per la comarca del Camp de Morvedre com un dels principals punts estratègics de la reindustrialització de la Comunitat”. I ha afegit que Sagunt, és "un punt fonamental" per al Pla de reindustrialització que està impulsant la Generalitat i contribuïx al creixement econòmic i la creació d'ocupació a la regió.

El Consell d'Indústria d'ASECAM està format per les grans empreses del Camp de Morvedre i altres en qualitat de col·laboradores. Té la finalitat de definir un enfocament estratègic en matèria d'indústria com a intermediari entre les empreses.

Des d'ASECAM es fomenten les trobades empresarials que servixen per a fomentar la participació de tots els agents econòmics i socials per a, entre altres coses, dignificar la figura de l'empresari com a agent social generador de riquesa i creador de llocs de treball.

Galeria d'imatges