Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Innovació

El secretari autonòmic d’Innovació destaca que la intel·ligència artificial “no s’ha d’apreciar com una amenaça, sinó com a moltes oportunitats per a la Comunitat Valenciana”

28/09/2023
  • Jerónimo Mora ha participat en un col·loqui sobre intel·ligència artificial i mobilitat a les urbs, organitzat per l’Associació de Transports Públics Urbans i Metropolitans (ATUC)

El secretari autonòmic d’Innovació, Jerónimo Mora, ha participat en una xarrada col·loqui sobre intel·ligència artificial i mobilitat a les urbs, celebrada amb motiu de la reunió executiva de l’Associació de Transports Públics Urbans i Metropolitans (ATUC). A l’acte també ha assistit l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala.

Durant la seua intervenció, Jerónimo Mora ha indicat que “les tecnologies disruptives, com la intel·ligència artificial, no s’han d’apreciar com una amenaça, sinó com a múltiples oportunitats que se’ns presenten”.

Mora hi ha afegit que “cal aprofitar les bondats que ens oferixen estes tecnologies per a ajudar en la presa de decisions, gràcies a la tramitació de moltes dades possibles que es transformen en informació útil”.

En el col·loqui també han intervingut Fernando Cucchietti, del Centre de Supercomputació de Barcelona, i Patricio Martínez Barco, catedràtic de la Universitat d’Alacant (UA) i membre del CENID d’Alacant.