Presidència
Col·laboració

La delegada del Consell a Alacant reivindica el treball de l'Associació d'Empresàries, Professionals i Directives d'Alacant (AEPA)

28/09/2023
La delegada del Consell a Alacant reivindica el treball de l'Associació d'Empresàries, Professionals i Directives d'Alacant (AEPA)
  • Agustina Esteve i la presidenta d'AEPA, Marcela Fernández, mantenen una primera reunió de treball      

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, s'ha reunit amb la presidenta de l'Associació d'Empresàries, Professionals i Directives de la Província d'Alacant (AEPA), Marcela Fernández. 

Durant la trobada s'han abordat les activitats formatives que du a terme esta entitat, així com el seu paper com a organització empresarial i per això la seua participació en diferents fòrums econòmics i socials. 

Agustina Esteve ha destacat “l'extraordinària labor” que desenvolupa AEFA “donant visibilitat a les dones en l'àmbit empresarial” i “difonent amb notable èxit el rellevant paper que exercixen en les seues respectives organitzacions”. 

De la mateixa manera, la delegada del Consell ha posat de manifest la “prestigiosa trajectòria” dels programes organitzats per AEPA per a millorar la formació de les empresàries i directives de la província d'Alacant. 

En la reunió, celebrada a la Delegació del Consell, també han participat la directora d'AEPA, Carolina Martínez; i la secretària general de l'entitat, Sonia Rujas. 

AEPA, nascuda l'any 1996, és una organització empresarial i professional que agrupa 275 dones directives, empresàries i professionals de la província d'Alacant, procedents de tots els sectors empresarials privats i de l'Administració pública.
 

Galeria d'imatges