Presidència

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, manté una trobada de treball amb la Confederació d'Empresaris de la Comunitat Valenciana (CEV)

29/09/2023
La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, manté una trobada de treball amb la Confederació d'Empresaris de la Comunitat Valenciana (CEV)
  • Susana Fabregat ha reiterat el compromís del Consell per a reivindicar els interessos empresarials a Madrid i Europa

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha mantingut una trobada de treball amb el president de la Confederació d'Empresaris de la Comunitat Valenciana (CEV) a Castelló, Luis Martí, i el secretari provincial, Salvador Serrano.

Durant la reunió, els representants empresarials han explicat les línies d'actuació per a impulsar l'activitat econòmica i les infraestructures a la província. “El nostre suport al teixit productiu és total. Junts treballarem per a continuar augmentant la competitivitat i reivindicar els interessos dels nostres sectors productius a Madrid i Europa”, ha explicat Fabregat.

La delegada del Consell a Castelló ha reivindicat “el paper estratègic per al govern del president Carlos Mazón de les empreses, un pilar fonamental en el desenvolupament econòmic i el benestar de la nostra societat”.

“Este compromís -ha continuat Fabregat- es materialitza amb fets com el recent anunci d'augmentar entre 12 i 15 milions d'euros les ajudes creditícies a fons perdut de l'Institut Valencià de Finances al sector ceràmic, l'agilitació en la concessió de llicències a tots els emprenedors, les deduccions fiscals o la derogació de la taxa turística”.

Galeria d'imatges