Presidència

Susana Fabregat es reunix amb responsables de l'Associació per a la Intervenció i Integració en Addiccions (PATIM)

02/10/2023
Susana Fabregat es reunix amb responsables de l'Associació per a la Intervenció i Integració en Addiccions (PATIM)
  • La delegada del Consell a Castelló ha transmés el suport de la Generalitat per a oferir els millors recursos i programes a les persones usuàries

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha mantingut una reunió amb responsables de l'Associació per a la Intervenció i Integració en Addiccions i altres Conductes (PATIM).

La trobada, a la qual ha assistit el president de PATIM, Francisco López, i la secretària, Inmaculada Galmés, ha servit per a conéixer de primera mà les necessitats d'esta entitat que tracta persones amb conductes addictives a drogues o joc.

Fabregat ha destacat el paper estratègic que exercix PATIM “en el tractament, prevenció i formació sobre este tipus d'addiccions” i la necessària col·laboració amb l'Administració per a “oferir els millors recursos i programes a les persones usuàries i el seu entorn”, ha assenyalat Fabregat.

L'entitat, fundada en 1985, compta amb nou centres a la Comunitat Valenciana, i el seu principal marc d'actuació és la província de Castelló. PATIM disposa de centres de dia, comunitat terapèutica, habitatges d'inserció o programa socioeducatiu, entre altres serveis.

Galeria d'imatges