Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Promoció exterior

Ivace Internacional i Cambra València organitzen una missió inversa de mig centenar d’empreses importadores a Iberflora

02/10/2023
Ivace Internacional i Cambra València organitzen una missió inversa de mig centenar d’empreses importadores a Iberflora
  • L’objectiu és acostar noves oportunitats de negoci a les empreses expositores i promocionar el certamen 
  • Nuria Montes participa este dimarts, 3 d’octubre, en la inauguració de la fira

Ivace Internacional i Cambra València han organitzat una missió inversa de compradors que visitarà Iberflora, la Fira Internacional de Plantes, Flors, Paisatgisme, Tecnologia i Bricojardí, a partir d’este dimarts, 3 d’octubre, en Fira València.

La directora general d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha destacat la importància d’“acostar noves oportunitats de negoci a les empreses valencianes” que participen en els certàmens celebrats a la Comunitat Valenciana, “al mateix temps que promocionem estes cites firals”.

“Acostem el negoci a les nostres empreses a través del desenvolupament de missions inverses d’empreses importadores, perquè coneguen de primera mà l’oferta dels nostres sectors”, ha explicat Olivas.

En esta ocasió, mig centenar d’empreses de 14 països visitaran la fira Iberflora, que se sumaran al pla de compradors internacionals que Fira València organitza amb motiu del certamen.

En esta edició, les empreses convidades procedixen d’Alemanya, l’Aràbia Saudita, Bèlgica, Dinamarca, França, Holanda, Itàlia, el Marroc, Noruega, Panamà, Portugal, República Txeca, Romania i el Regne Unit.

Esta acció de suport a l’Associació de Flors, Plantes i Tecnologia Agrícola de la Comunitat Valenciana (Asfplant) i al certamen Iberflora s’emmarca en el conveni de col·laboració entre Ivace Internacional i les cambres de comerç.

Iberflora

La Fira Internacional de Plantes i Flors, Paisatgisme, Tecnologia i Bricojardí, Iberflora, celebra enguany la 52a edició, del 3 al 5 d’octubre en Fira València. En la inauguració del certamen està prevista la participació de la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes.

Esta fira de periodicitat anual ocupa una superfície de 35.000 metres quadrats i compta amb 435 marques procedents d’Espanya, Portugal, França, Turquia, Suècia, el Regne Unit, Costa Rica, l’Índia, Bèlgica, Països Baixos i Alemanya.

Galeria d'imatges