Presidència
Transparència i qualitat democràtica

El director general de Transparència destaca el compromís del Consell amb la transparència i la qualitat democràtica “com a elements nuclears de l’acció de govern”

03/10/2023
El director general de Transparència destaca el compromís del Consell amb la transparència i la qualitat democràtica “com a elements nuclears de ...
  • José Tárrega ha participat en la inauguració de la Jornada sobre Transparència i Qualitat Democràtica organitzada per la Universitat Jaume I de Castelló

El director general de Transparència i Participació de la Conselleria de Presidència, José Tárrega, ha subratllat el compromís del Consell amb la transparència i la qualitat democràtica “com a elements nuclears de l’acció de govern” pel seu caràcter transversal a totes les polítiques públiques.

El director general de Transparència i Participació ha intervingut en la inauguració de la Jornada  de Transparència i Qualitat Democràtica organitzada per la Càtedra de Transparència Pública de la Universitat Jaume I de Castelló (UJI), acte en el qual ha estat acompanyat pel vicerector d’Innovació, Transferència i Divulgació Científica de l’UJI, David Cabedo Semper.

Durant la seua intervenció, José Tárrega ha agraït l’“excel·lent treball” que desenvolupa el món universitari i acadèmic per a transferir coneixements en la societat actual, en què la ciutadania “exigix cada vegada més transparència i participació en els assumptes públics”.

Al seu torn, el director general de Transparència ha assenyalat que invertir en transparència, participació i bon govern “és sinònim de qualitat democràtica”.

La Generalitat col·labora amb l’UJI per al desenvolupament i el funcionament de la Càtedra de Transparència Pública. La col·laboració institucional s’orienta al desenvolupament de projectes de formació, divulgació i investigació en matèria de transparència, accés a la informació, bon govern, dades obertes i integritat institucional.

Galeria d'imatges