Presidència

El director general d’Administració Local es reunix amb el diputat de Desenvolupament Rural per a abordar la situació dels municipis més despoblats de la província de València

03/10/2023
El director general d’Administració Local es reunix amb el diputat de Desenvolupament Rural per a abordar la situació dels municipis més ...
  • Destaquen la importància de continuar col·laborant per a generar sinergies

El director general d’Administració Local, José Antonio Redorat, ha mantingut una trobada amb el diputat de Medi Ambient, Prevenció de Riscos Forestals i Desenvolupament Rural, Avelino Mascarell, per a abordar la situació dels municipis de la província de València que formen part de l’Agenda Valenciana Antidespoblament (AVANT).

En la reunió, s’ha fet una primera anàlisi de la situació actual de les diverses poblacions que estan en esta agenda i les dos institucions han coincidit en la importància de continuar col·laborant per a generar sinergies en benefici dels municipis més xicotets de la província.

L’Agenda AVANT té com a objectiu prioritari establir les mesures adequades per a aconseguir un canvi de tendència en el despoblament en aquells territoris on este problema social i econòmic té més incidència a la Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges