Presidència

La delegada del Consell a Castelló es reunix amb les alcaldesses de Pavías i Higueras

04/10/2023
La delegada del Consell a Castelló es reunix amb les alcaldesses de Pavías i Higueras
  • Susana Fabregat ha incidit en el compr​​​​​​​omís de donar “veu als xicotets municipis per a escometre de manera conjunta els servicis i inversions per a dinamitzar estes zones”

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat les localitats d'Higueras i Pavías per a conéixer de primera mà les necessitats d'estos municipis i abordar les inversions de la Generalitat a la comarca de l'Alt Palància.

En primer lloc, Fabregat ha acompanyat l'alcaldessa de Pavías, Mª Carmen Vives, en un recorregut per este municipi. Posteriorment, s'ha traslladat a Higueras per a visitar la localitat amb l'alcaldessa, Mercedes Giménez.

En les dos poblacions s'han abordat assumptes transversals per a esta zona de l'Alt Palància com la millora i el condicionament de les infraestructures viàries, el sistema d'atenció sanitària, l'agilitació de temes administratius o la connectivitat per a facilitar l'accés a servicis socials o educatius.  

Fabregat ha incidit en el compromís del govern del president Mazón de “donar veu als xicotets municipis de la nostra província per a escometre de manera conjunta els servicis i inversions per a dinamitzar estes zones i assegurar el benestar dels seus veïns”.

Estes trobades de treball s'emmarquen en l'aposta de la Generalitat per mantindre una escolta activa amb els 135 municipis de la província de Castelló per a conéixer de primera mà les inquietuds dels seus veïns.​​​​​​​

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats