Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Desenvolupament del trànsit comercial

L'aeroport de Castelló registra més de 35.000 passatgers al setembre i certifica la millor campanya estival

04/10/2023
L'aeroport de Castelló registra més de 35.000 passatgers al setembre i certifica la millor campanya estival
  • El resultat de setembre quasi duplica el del mateix mes de l'any anterior i l'aeroport suma 232.261 persones usuàries en l'acumulat anual

L'aeroport de Castelló ha tancat el millor mes de setembre de la seua trajectòria amb un total de 35.236 passatgers, que ha incrementat en un 94 % la xifra registrada en el mateix mes de l'any anterior. En el còmput anual es comptabilitzen més de 232.000 persones usuàries.

El director general de Costes, Ports i Aeroports, Aigua, Infraestructures i Territori, Vicente Martínez Mus, ha manifestat que l'últim registre mensual “certifica la millor campanya estival de l'aeroport, que ha aconseguit les xifres rècord”. En este sentit, la dada de setembre és la tercera més alta de la infraestructura, només superada per les dels passats mesos de juliol i agost.

En l'acumulat de gener a setembre es comptabilitzen 232.261 passatgers i passatgeres, la qual cosa suposa més del doble que en el mateix període de 2022 (112.271). L'aeroport s'acosta, així, a l'objectiu d'aconseguir les 250.000 persones usuàries enguany.

L'aeroport ha oferit en esta campanya estival el màxim nombre de vols de la seua trajectòria, corresponents a onze rutes regulars, que connecten amb les destinacions següents: Londres, Roma, Brussel·les, Dublín, Budapest, Bucarest, Düsseldorf, Porto, Katowice, Madrid i Sevilla.  

Galeria d'imatges