Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Nomenaments

El Consell d’Administració de Vaersa nomena José Alberto Comos director de l’entitat i Raúl Esteban, subdirector

04/10/2023
El Consell d’Administració de Vaersa nomena José Alberto Comos director de l’entitat i Raúl Esteban, subdirector
  • La consellera de Medi Ambient, Salomé Pradas, destaca la solvència tècnica i professional dels nous directius de l’empresa pública

El Consell d’Administració de Vaersa, presidit per la consellera de Medi Ambient, Salomé Pradas, ha nomenat José Alberto Comos director de l’entitat pública i Raúl Esteban, nou subdirector.

La consellera de Medi Ambient ha destacat que amb estos nomenaments “es va conformant un equip amb provada solvència tècnica i professional per a aconseguir que Vaersa complisca els objectius mediambientals que la societat valenciana necessita i reclama”.

Així, del nou director, José Alberto Comos, ha destacat “la seua formació i experiència professional en l’àmbit de l’aigua i el medi ambient”. Ha ocupat llocs de responsabilitat tant en l’Administració com en l’empresa privada. Per la seua banda, del subdirector Raúl Esteban, Salomé Pradas ha subratllat l’“àmplia trajectòria professional i el coneixement del món rural, i la seua capacitat de comunicació i negociació”.

José Alberto Comos, llicenciat en Dret per la Universitat de València i advocat amb experiència en diversos despatxos especialitzats en urbanisme, medi ambient i el sector de l’aigua, ha sigut director general de l’Aigua de la Generalitat entre 2012 i 2015.

Per la seua banda, Raúl Esteban té una acreditada experiència professional en el sector cinegètic i ha sigut president de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana i vicepresident de la Federació Nacional de 2018 a 2022.

Galeria d'imatges