Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

La Generalitat organitza este pont la quinta edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

08/10/2023
Mostra de Turisme 2022
  • La consellera de Turisme afirma que “la coincidència de la fira amb el pont obri més oportunitat per a rebre no només turisme valencià, sinó també de la resta d’Espanya”
  • El certamen convidarà a descobrir noves experiències i llocs del territori, programar viatges o escapades, així com obtindre idees sobre què fer o visitar a la Comunitat Valenciana

La quinta edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, organitzada per la Generalitat a través de Turisme, es trasllada al pont del 12 d’octubre i se celebrarà als espais interiors i exteriors de la sala d’Arcs del Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Així, enguany, la Mostra de Turisme tindrà lloc els pròxims dies 13 i 14 d’octubre, l’accés de la qual serà lliure i gratuït. L’objectiu d’este certamen és oferir una plataforma que permeta donar visibilitat al sector i el teixit empresarial turístic de la Comunitat Valenciana i impulsar-los.

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha assenyalat que “la coincidència de la fira amb el pont del 12 d’octubre obri més oportunitat per a rebre no només turisme valencià, sinó també de la resta d’Espanya”.

Així mateix, Montes ha avançat que “en la Mostra de Turisme d’enguany més d’un centenar d’empreses i associacions turístiques de la Comunitat Valenciana, agrupades per temàtiques o productes turístics, mostraran els seus serveis en una superfície de tres mil metres quadrats”.

Igualment, en este espai estaran representats els quatre productes estratègics de la Comunitat Valenciana: Mediterrani cultural, actiu-esportiu, enogastronòmic i natural-rural.

A més, enguany Elx, com a nova marca turística, tindrà el seu expositor junt amb la resta d’expositors propis de les marques Turisme de Castelló, València Turisme, Visit València, Visit Benidorm, Alacant i Costa Blanca.

Més interacció amb l’oferta turística

Cal destacar que la Mostra de Turisme 2023 amplia l’espai dedicat a les activitats que poden gaudir les persones visitants. L’objectiu no és només donar a conéixer l’oferta turística d’empreses i municipis de la Comunitat Valenciana, sinó fomentar la interacció, que puguen tocar, assaborir i sentir el que oferixen les destinacions.

S’hi instal·larà un expositor d’experiències 360 amb projeccions de vídeos sobre la Comunitat Valenciana, en el qual es podrà interactuar amb les imatges i sentir la immersió virtual en diverses destinacions.

A més, s’amplia un 40 % l’espai destinat als tallers d’artesania i la zona de tastos comptarà amb dos taules per a acollir més demostracions. D’esta manera, més públic podrà tastar vins, olis i altres productes de la Comunitat Valenciana amb un programa de tastos més ampli.

En la zona exterior del Museu de les Ciències, al costat del llac, s’instal·larà un rocòdrom i un espai de descans on els visitants podran seure, degustar orxata, fartons i suc de taronja, i escoltar música gràcies a l’actuació en directe d’un DJ.

També en el lateral del museu, al costat del llac, es realitzaran les demostracions de cuina en un espai de 105 metres quadrats, on cuineres i cuiners valencians de primer nivell amb Estrella Michelin, com José Manuel Miguel, de Beat Calpe, i Alejandra Herrador, del restaurant Atalaya, mostraran l’oferta gastronòmica de la Comunitat Valenciana.

Tota la informació i la programació prevista s’anirà publicant en el web de la Mostra de Turisme.

Galeria d'imatges