Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Fins al diumenge 8 d'octubre

Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en la Barcolana 55 de Trieste, la regata de vela més important del món

05/10/2023
Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en la Barcolana 55 de Trieste, la regata de vela més important del món
  • El Villaggio Barcolana compta amb més de 200 expositors on assistixen més de 300.000 persones

Turisme Comunitat Valenciana promociona l’oferta turística vinculada al producte nàutic en la regata de vela més important del món, la Barcolana 55, que se celebra a Trieste (Itàlia).

Un esdeveniment que té lloc fins diumenge que ve, 8 d’octubre, a la ciutat italiana de Trieste. És considerada com una de les regates més grans del món en termes de participació, ja que atrau milers d’embarcacions i desenes de milers d’espectadors. Des de la primera edició en 1969, s’ha convertit en un esdeveniment emblemàtic per a la ciutat.

El Villaggio és l’esdeveniment en terra més gran de la Barcolana, amb més de 200 expositors presents en una àrea de 25.000 metres quadrats al llarg de les riberes del Trieste, on assistixen més de 300.000 persones en els dies d’obertura, en un espai que es transforma en un aparador promocional.

Turisme assistix a este esdeveniment dins de l’estand de Turespaña situat al Villaggio Barcolana, on disposa d’un espai per a promocionar tots els recursos del turisme nàutic de la regió i on també tenen cabuda les empreses adherides al programa CreaTurisme per a mostrar les seues experiències turístiques.

Cal destacar que Turisme Comunitat Valenciana té entre els seus objectius la dinamització i l’aprofitament dels recursos turístics de la Comunitat Valenciana mitjançant l’impuls de productes que contribuïsquen a generar experiències turístiques que ens distingisquen de destinacions competidores, i entre estos recursos es troba el turisme nàutic, que es promociona estos dies en la Barcolana.

Galeria d'imatges