Presidència

La delegada del Consell a Alacant es reunix amb els alcaldes d’Ibi i Onil per a abordar les necessitats dels dos municipis

05/10/2023
La delegada del Consell a Alacant es reunix amb els alcaldes d’Ibi i Onil per a abordar les necessitats dels dos municipis
  • Agustina Esteve coneix de primera mà les prioritats dels dos ajuntaments

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, s’ha reunit este dijous amb els alcaldes d’Ibi, Sergio Carrasco, i Onil, Jaime Pascual Berenguer. La reunió tenia per objecte conéixer de primera mà les necessitats i les prioritats dels ajuntaments dels dos municipis, així com l’estat real de les inversions de la Generalitat en les dos localitats.

En la primera reunió, Agustina Esteve i Sergio Carrasco han tractat iniciatives com la Casa dels Reis Mags i la residència per a persones majors. Junt amb estos assumptes, l’alcalde també ha informat la delegada del Consell d’iniciatives en matèria cultural i turística.

En este sentit, Esteve ha destacat la “total predisposició” de l’executiu autonòmic per a portar avant els projectes que demanen els veïns de la localitat. En la reunió amb la delegada també ha participat la vicealcaldessa d’Ibi, Aitana Gandia.

En la segona reunió, que ha tingut lloc a l’ajuntament d’Onil, el seu alcalde, Jaime Pascual Berenguer, ha fet un repàs de les principals necessitats del municipi, amb especial deteniment en les infraestructures socials i educatives, assumptes que la Delegació del Consell traslladarà “de manera immediata” a les corresponents conselleries del Govern Valencià, tal com ha anunciat Esteve.

Les reunions a Ibi i Onil formen part de la ronda de trobades i visites que la delegada del Consell està fent a la província des que va accedir al càrrec.

Galeria d'imatges