Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Infraestructures facilita el desplaçament amb tramvia a Fira València amb motiu dels exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià

13/10/2023
Fira examen valencià
  • Dissabte que ve, dia 14, tenen lloc al recinte firal les proves escrites de certificats de valencià
  • La freqüència de pas serà entre 30 i 40 minuts, de les 6.00 a les 23.00 hores

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori facilitarà el dissabte 14 la mobilitat fins a Fira València amb serveis especials de la línia 4 de tramvia, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a fer les proves convocades per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, en concret les proves escrites de certificats de valencià.

Durant el desenvolupament d’estes proves, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira entre 30 i 40 minuts, entre les 6.00 i les 23.00 hores.

D’esta manera, el primer tramvia des de Doctor Lluch eixirà a les 6.00 hores i l’últim des de Fira, a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Totes aquelles persones usuàries que vullguen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de metrovalencia ​​​​​​​i en les xarxes socials @metrovalencia i <facebook/metrovalencia.fgv>, a més de l’app oficial.

Galeria d'imatges