Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia reforça dilluns nit el servei amb motiu del partit de lliga entre Llevant UE i Racing Club Ferrol

15/10/2023
Levante
  • Les L1, L2, L3 i L5 de metro i l’L6 de tramvia oferiran servei després del partit, que comença a les 21.00 hores al Ciutat de València
  • La parada Estadi Ciutat de València està situada a les portes de l’estadi i l’estació de Machado, als voltants

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el dilluns 16 d’octubre el servei de metro i tramvia per a facilitar el desplaçament de les persones aficionades després del partit de la Lliga que disputen el Llevant UE i el Racing Club Ferrol. El partit es jugarà a partir de les 21.00 hores a l’estadi Ciutat de València.

FGV oferirà servei en la línia 6 de tramvia (Marítim - Tossal del Rei), a la qual pertany la parada Estadi Ciutat de València, situada a les portes de l’estadi, després de la fi del partit, en direcció a Doctor Lluch, a les 22.52 i les 23.16 hores.

Estos tramvies passaran per la parada de Benimaclet a les 23.01, i a les 23.25 hores en direcció Doctor Lluch.

A més, l’afició pot accedir-hi i tornar de l’estadi Ciutat de València des de l’estació pròxima de metro de Machado, corresponent a la línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport). En concret, a les 23.24 hores s’ha programat un tren especial fins a Aeroport; a les 23.26 hores, cap a Marítim, i a les 23.28 hores, cap a Rafelbunyol. Eixos mateixos trens passaran per l’estació de metro de Benimaclet a les 23.26 hores, a les 23.28 hores i a les 23.26 hores, respectivament.

Per la seua banda, a l’estació d’Àngel Guimerà hi haurà enllaços de la línia 1, a les 23.36 hores, cap a Seminari; la línia 2, a les 23.38 hores, cap a Paterna, i a les 00.01 hores, cap a Torrent Avinguda.

Els serveis previstos per Metrovalencia per a este esdeveniment formen part dels dispositius especials que oferix l’empresa pública i tenen com a objectiu afavorir la mobilitat en transport públic.

Totes aquelles persones usuàries de Metrovalencia que vullguen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden consultar la pàgina web de metrovalencia o trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client, així com contactar a través de la xarxa social X, en @metrovalencia; en <facebook.com/metrovalencia.fgv>, i l’app oficial.

Galeria d'imatges