Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Viatge institucional a Londres

Nuria Montes establix sinergies comercials amb el teixit industrial, innovador i turístic britànic

11/10/2023
La consellera, Nuria Montes; el secretari autonòmic d’Indústria, Felipe Carrasco, i el conseller cap de l’Oficina Econòmica i Comercial de ...
  • Assegura que l’objectiu de la Generalitat és “consolidar-nos com a destinació idònia per a la inversió estrangera”

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha mantingut este matí les primeres reunions del viatge institucional que, junt amb el secretari autonòmic d’Indústria, Felipe Carrasco, ha iniciat al Regne Unit amb l’objectiu de promocionar la Comunitat Valenciana, el qual se centrarà a establir sinergies i col·laboracions comercials en matèria de turisme, indústria i innovació.

Nuria Montes es troba a Londres coincidint amb la celebració de la Festa de la Hispanitat el dia 12 d’octubre, que enguany compta amb la Comunitat Valenciana com a principal patrocinador de l’esdeveniment, que se celebra a l’ambaixada d’Espanya a Londres i reunix cada any al voltant de 600 persones de la comunitat britànica i espanyola d’àmbits com la política, la cultura, l’empresa, les finances o la comunicació.

Així doncs, la primera trobada ha sigut a l’Oficina Comercial de l’Ambaixada d’Espanya a Londres, on la consellera s’ha reunit amb el conseller cap de l’Oficina Econòmica i Comercial; el conseller comercial i el director d’Inversions i de Sectors Industrials, i ha pogut exposar l’aposta ferma de la Generalitat per aplicar polítiques “que faciliten el desenvolupament del conjunt d’activitats productives i fomenten la inversió en innovació, noves tecnologies i coneixement”.

Segons ha explicat Montes, “este viatge institucional suposa una oportunitat per a donar visibilitat i fomentar l’obertura a l’exterior de l’activitat econòmica de la Comunitat Valenciana, potenciant la internacionalització de les nostres empreses, la seua implantació en mercats estrangers i ajudant-les a competir en mercats internacionals”.

“La Comunitat Valenciana és una de les regions espanyoles més dinàmiques i està al capdavant de les exportacions nacionals, per això el nostre objectiu és consolidar-nos com a destinació idònia per a la inversió estrangera”, ha assegurat Nuria Montes, que, a més, ha afirmat que la seua intenció és que ens vegen com un lloc d’oportunitats, on inversors i empreses se senten benvinguts, establisquen les seues indústries i contribuïsquen a dibuixar un territori més pròsper.

Per a fer-ho, ha destacat Montes, “en esta missió comercial, la nostra prioritat és establir contactes amb empreses del Regne Unit en matèria de sostenibilitat, tecnologia, innovació, indústria de l’automòbil i semiconductors, per a poder reactivar eixes relacions entre el teixit industrial valencià i el britànic”.

Posteriorment, Nuria Montes ha tingut l’oportunitat de reunir-se amb la responsable de Sostenibilitat, Pru Ashby, i altres representants de l’empresa London&Partners, que constituïx l’agència de creixement empresarial i destinació més gran de Londres.

En esta trobada, Montes ha valorat el potent ecosistema innovador amb el qual compta la Comunitat Valenciana, amb acceleradores, incubadores, empreses emergents, indústria del videojoc i universitats de primer nivell.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats