President

Carlos Mazón assistix als actes commemoratius del Dia de la Festa Nacional

12/10/2023
Carlos Mazón assistix als actes commemoratius del Dia de la Festa Nacional
  • El president de la Generalitat destaca la proximitat del Dia de la Hispanitat amb el de la Comunitat Valenciana i ha assenyalat que en la mateixa setmana “celebrem l’orgull de ser valencians i espanyols”
Madrid.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assistit als actes institucionals amb motiu de la celebració del Dia de la Festa Nacional. El cap del Consell ha presenciat la desfilada de les Forces Armades i posteriorment ha acudit a la recepció que Ses Majestats els Reis han oferit, junt amb Sa Altesa Reial la Princesa d’Astúries, al Palau Reial de Madrid.

Carlos Mazón s’ha mostrat emocionat per participar per primera vegada en el Dia de la Hispanitat com a president de la Comunitat Valenciana i s’ha alegrat que la primera dona paracaigudista a desplegar la bandera del 12 d’octubre siga il·licitana i una representant de la nostra terra.  

En este sentit, ha destacat la proximitat de la festa nacional amb el Dia de la Comunitat Valenciana i ha assenyalat que en la mateixa setmana “celebrem l’orgull de ser valencians, alacantins i castellonencs, i espanyols”. Així mateix, ha destacat “la lleialtat de la Comunitat Valenciana a Espanya”, així com “el compromís dels valencians amb la cohesió i la vigència de la nació espanyola”.

Galeria d'imatges