Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Promoció internacional

La Generalitat reforça la promoció a Escòcia per a incrementar el nombre de turistes en la temporada d’hivern

13/10/2023
La Generalitat reforça la promoció a Escòcia per a incrementar el nombre de turistes en la temporada d’hivern
  • Nuria Montes ha visitat l'acció promocional de street marketing que Turisme Comunitat Valenciana ha preparat a l'estació de tren Waverley d'Edimburg
  • La consellera de Turisme, Nuria Montes, encapçala durant estos dies una missió comercial amb empresaris per a estretir relacions amb el Regne Unit en l'àmbit del turisme

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha visitat l’acció promocional de street marketing que Turisme Comunitat Valenciana, juntament amb la Cambra de Comerç d’Alacant, ha preparat a l’estació de tren Waverley d’Edimburg.

Esta acció promocional “acosta el sol” als ciutadans d’Edimburg amb la recreació d’una platja temporal a l’estació de tren Waverley, un dels centres turístics més grans de la ciutat. Esta platja es mantindrà fins diumenge que ve perquè els transeünts coneguen la destinació Comunitat Valenciana, on, a més, tenen l’oportunitat de participar en un sorteig per a passar les vacances en l’assolellada Comunitat Valenciana.

La consellera de Turisme, en una trobada amb premsa local i creadors de continguts de viatges d’Edimburg a l’estació de tren de Waverley, ha destacat que “per a nosaltres era fonamental vindre a Edimburg abans de la temporada de vacances d’hivern”, ja que “als escocesos els encanta la Comunitat Valenciana pel nostre sol i les belles platges”. De fet, ha assenyalat que “800.000 escocesos viatgen cada any a la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposa un 20 % de la població”.

A més, Montes ha recordat la bona connectivitat existent entre la Comunitat Valenciana i Escòcia. “Estem a només dos hores i mitja, i tenim vols diaris directes des d’Edimburg i Glasgow als aeroports d’Alacant i València. A més, hem vist una demanda enorme d’este mercat”, ha apuntat.

La titular de Turisme encapçala esta missió comercial junt amb el secretari autonòmic d’Indústria, Felipe Carrasco; la regidora de Turisme de l’Ajuntament de València, Paula Llobet; representants del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, i acompanyats per una àmplia representació d’empresaris i entitats turístiques de la Comunitat Valenciana, com ara Apha, Hosbec i Visit Benidorm, entre altres.

Galeria d'imatges