Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
En la quinta edició

La Mostra de Turisme reunix més d’un centenar d’empreses i associacions turístiques de la Comunitat Valenciana

13/10/2023
La Mostra de Turisme reunix més d’un centenar d’empreses i associacions turístiques de la Comunitat Valenciana
  • La secretària autonòmica de Turisme ha inaugurat, juntament amb la directora general de Turisme, la quinta edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

La secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, ha inaugurat, juntament amb la directora general de Turisme, Esther Labaig, la V Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana.

La Mostra de Turisme se celebra fins a este dissabte, 14 d’octubre, en els espais interiors i exteriors de la sala d’Arcs del Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Esta trobada suposa una excel·lent oportunitat per a conéixer en un mateix espai tota l’oferta turística i gastronòmica més rellevant de la Comunitat Valenciana.

En la Mostra de Turisme d’enguany més d’un centenar d’empreses i associacions turístiques de la Comunitat Valenciana, agrupades per temàtiques o productes turístics, mostraran els seus serveis en una superfície de tres mil metres quadrats.

A més, enguany, Elx, com a nova marca turística, tindrà el seu expositor junt amb la resta d’expositors propis de les marques Turisme de Castelló, València Turisme, Visit València, Visit Benidorm, Alacant i Costa Blanca.

Cal destacar que la Mostra de Turisme 2023 amplia l’espai dedicat a les activitats que poden gaudir els visitants. L’objectiu no és només donar a conéixer l’oferta turística d’empreses i municipis de la Comunitat Valenciana, sinó fomentar la interacció, que puguen tocar, assaborir i sentir el que oferixen les destinacions.

Tota la informació i la programació prevista està disponible en el web de la Mostra de Turisme.

Galeria d'imatges