Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia oferix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir als diversos esdeveniments que tenen lloc esta setmana

16/10/2023
Metrovalencia oferix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir als diversos esdeveniments que tenen lloc esta setmana
  • Del 17 al 19 d’octubre té lloc FeriaD’IP 2023; del 18 al 20 d’octubre s’organitza Funermostra, i els dies 20 i 21, la Fira del Corredor de la Mitja Marató de València
  • La freqüència de pas prevista és de 20 minuts des d’este dimarts fins divendres que ve, i entre 30 i 40 minuts el cap de setmana

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) posa en funcionament diversos serveis especials en la línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen als diversos esdeveniments que tenen lloc al recinte firal al llarg d’esta setmana.

En concret, del 17 al 19 d’octubre se celebra FeriaD’IP 2023 i del 18 al 20 d’octubre, Funermostra. Els dies 20 i 21 el recinte firal acull la Fira del Corredor (lloc de recollida del dorsal, la bossa del corredor i la polsera identificativa necessària per a accedir a l’eixida de la Mitja Marató de València).

El mateix dia 21 d’octubre, la Fira també alberga les proves dels exàmens orals de valencià, organitzats per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Durant la celebració d’estos esdeveniments, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira, i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts del dimarts al divendres, entre les 6.00 i les 22.00 hores, i entre 30 i 40 minuts el cap de setmana, de 6.00 a 23.00 hores el dissabte.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines - Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Totes aquelles persones usuàries que vullguen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de metrovalencia i en l’app oficial.

Galeria d'imatges