Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Pla promoció exterior

L’Ivace organitza una missió d’empreses importadores internacionals a Futurmoda

16/10/2023
L’Ivace organitza una missió d’empreses importadores internacionals a Futurmoda
  • Futurmoda és el Saló Internacional de la Pell, Components i Maquinària per al Calcer i la Marroquineria
  • El certamen se celebra els dies 18 i 19 d'octubre en IFA, Fira Alacant 

Ivace Internacional, dependent de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha organitzat una missió comercial d’empreses importadores internacionals amb motiu de la Fira Futurmoda, la fira líder en components i maquinària per al calcer, que se celebra els dies 18 i 19 d’octubre en IFA, Fira Alacant.

La directora general d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha explicat que esta acció està inclosa en el Pla de promoció exterior de l’Ivace i s’emmarca en el suport a la internacionalització dels certàmens internacionals celebrats en IFA, Fira Alacant.

“En la 50a edició del Saló Internacional de la Pell, Components i Maquinària per al Calcer i la Marroquineria volem acostar les oportunitats de negoci a les empreses valencianes amb una missió d’empreses importadores”, ha explicat Olivas.

En esta ocasió, Ivace Internacional ha convidat 13 empreses de renom internacional procedents de França, Alemanya i el Regne Unit, interessades a conéixer l’oferta de les empreses de la Comunitat Valenciana presents en este certamen.

Estos visitants podran conéixer les últimes tendències i novetats per a la temporada de tardor-hivern 2024-2025, així com els components i els materials ecològics, que es tornaran a presentar en l’àrea de Futurmoda Green Planet.

Ester Olivas ha destacat l’aposta de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, a través de l’Ivace, per donar suport a la internacionalització de la indústria del calcer i components a la Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges