Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia facilita l’accés a la Fira de la Carrera de la Mitja Marató de València i modifica el servei del tramvia durant la prova

19/10/2023
Metrovalencia facilita l’accés a la Fira de la Carrera de la Mitja Marató de València i modifica el servei del tramvia durant la prova
  • El diumenge 22 d’octubre, amb motiu de la competició, les línies 4 i 6 interrompen parcialment la circulació entre les 7.30 i les 12.30 hores
  • Es recomana a les persones usuàries que consulten els horaris en el telèfon 900 46 10 46, en el web de metrovalencia, les xarxes socials o l’app oficial

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita, a través de Metrovalencia, l’accés a la Fira de la Carrera de la Mitja Marató de València Trinidad Alfonso - Zurich 2023, que se celebra els dies 20 i 21 d’octubre al recinte de Fira València.

També amb motiu de la celebració d’esta prova, el diumenge 22 d’octubre, el servei de les línies 4 i 6 quedarà interromput parcialment, entre les 7.30 hores i les 12.30 hores. Els trams afectats són els que unixen Doctor Lluch - Pont de Fusta i Marítim - Tossal del Rei.

Una vegada finalitze la carrera, la xarxa tramviària recuperarà la normalitat d’horaris i freqüències d’estos trajectes tramviaris de les línies 4 i 6.

La Fira de la Carrera de la Mitja Marató de València, situada en Fira València, és el lloc de recollida del dorsal, la bossa del corredor i la polsera identificativa necessària per a accedir a l’eixida de la prova diumenge que ve.

La fira alberga, de 9.00 a 21.00 hores, els estands dels patrocinadors principals de la prova, les millors marques del sector i una àmplia agenda de xarrades i conferències, juntament amb una esportiva oferta gastronòmica.

El servei de tramvia circula entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira, i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts, des de dimarts fins divendres, entre les 6.00 i les 22.00 hores, i entre 30 i 40 minuts, de 6.00 a 23.00 hores, el dissabte.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València des de l’estació Les Carolines - Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que vullguen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servei poden telefonar al 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de metrovalencia i en la seua app oficial.

Galeria d'imatges