President

Carlos Mazón oferix una recepció als ministres d’Exteriors i de Comerç de la Unió Europea

19/10/2023
Carlos Mazón oferix una recepció als ministres d’Exteriors i de Comerç de la Unió Europea
  • Destaca la importància de practicar polítiques coordinades entre els països per a aprofitar les oportunitats que oferix el mercat internacional
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha oferit una recepció als ministres de la Unió Europea d’Exteriors i Comerç que es troben a València per a fer una reunió amb motiu de la presidència espanyola del Consell de la Unió Europea, juntament amb l’alcaldessa de València, María José Catalá, i la secretària d’Estat de Comerç del Govern d’Espanya, Xiana Margarida Méndez Bértolo.

Carlos Mazón ha celebrat que València siga l’escenari de la trobada en la qual es debaten les polítiques comercials comunitàries, i ha recordat la històrica trajectòria que té la ciutat a promocionar i impulsar rutes comercials.

En la seua intervenció, ha destacat la importància de practicar polítiques coordinades entre els països per a aprofitar les oportunitats que oferix el mercat internacional i aconseguir nous reptes. El cap del Consell ha assegurat que, en un món cada vegada més interconnectat, les estratègies representen un pas vital cap a la construcció d’un futur més unit i pròsper per a tots els ciutadans.

Galeria d'imatges