Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia amplia el servici per a facilitar l’accés i la tornada amb motiu del partit que disputen el dilluns València CF i Cádiz CF

22/10/2023
Metrovalencia amplia el servici per a facilitar l’accés i la tornada amb motiu del partit que disputen el dilluns València CF i Cádiz CF
  • El partit corresponent a la desena jornada de lliga es juga a les 21.00 hores a l'estadi de Mestalla
  • Les estacions més pròximes són Aragó, Facultats i Alameda, per a enllaçar amb Àngel Guimerà o Benimaclet i la xarxa tramviària

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ampliarà el dilluns 23 d’octubre el servici de Metrovalencia per a facilitar l’accés a l’estadi de Mestalla i la posterior tornada, amb motiu del partit que disputen, a partir de les 21.00 hores, València CF i Cádiz CF, corresponent a la desena jornada de la Lliga.

Metrovalencia ha previst reforçar el servici de les línies 1, 2, 3, 4, 5 i 7 amb la incorporació de metros i tramvies addicionals després de la fi del partit.

Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi, s’ha previst la circulació de trens a partir de les 23.00 hores en la línia 5 a Marítim i cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les línies 1 i 2 en Ángel Guimerà, i en la línia 7 en direcció a Torrent Avinguda.

Des d’Aragó es pot arribar a l’estació d’Alameda, que connecta, al seu torn, amb l’estació de Facultats i la resta de la xarxa.

En Facultats hi haurà servici a partir de les 23.00 hores cap a Rafelbunyol i a cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les línies 1 i 2 en Àngel Guimerà.

Els transbords a l’estació d’Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la línia 1 fins a Torrent Avinguda i cap a Seminari. En la mateixa estació, però en la línia 2, hi haurà un tren en direcció a Paterna.

Quant al tramvia, des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch, en la línia 4, s’han programat circulacions addicionals també a partir de les 23.00 hores en diverses direccions.

La línia 10 se suma als servicis especials pel futbol i un tramvia eixirà de l’estació d’Alacant en direcció a Natzaret.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web de metrovalencia i en el telèfon gratuït d’informació d’Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, <facebook/metrovalencia.fgv> i en l’app oficial.

Galeria d'imatges