Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Medi Ambient

Pradas es reunix amb l’equip directiu de Vaersa per a analitzar els projectes prioritaris de l’empresa pública

24/10/2023
Pradas es reunix amb l’equip directiu de Vaersa per a analitzar els projectes prioritaris de l’empresa pública
  • La consellera de Medi Ambient subratlla que la Generalitat “apostarà per la implantació de les noves tecnologies i la modernització per a impulsar els objectius mediambientals que l'entitat té encomanats”

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha mantingut una trobada amb l’equip directiu de Vaersa, encapçalat pel director, José Alberto Comos, i el subdirector, Raúl Esteban. Pradas, que ha estat acompanyada pel secretari autonòmic de Medi Ambient, Javier Sendra, ha conegut de primera mà l’activitat de l’empresa i els projectes dels seus diversos departaments. Una presa de contacte dirigida, segons la titular de Medi Ambient, “a trobar un horitzó d’estabilitat laboral i creixement en tots els àmbits”.

Salomé Pradas ha assegurat que la Generalitat “apostarà per la implantació de les noves tecnologies i la modernització per a impulsar la consecució dels objectius mediambientals que Vaersa té encomanats”.

La consellera, que ha pogut conéixer les obres i els projectes prioritaris d’esta entitat, ha remarcat l’aposta del seu departament “pel canvi de paradigma que suposa la conservació del medi ambient amb el desenvolupament sostenible per a crear oportunitats”.

Finalment, ha indicat que “un sector com este, tan important quant a potencial de mitigació del canvi climàtic i com a servei bàsic a la ciutadania, no es pot permetre perdre el tren de les tecnologies i per a fer-ho hem d’abordar un procés de transformació integral”.

Galeria d'imatges