President
Dia de les Nacions Unides

Carlos Mazón destaca el compromís de l'ONU amb la Comunitat Valenciana i elogia la seua capacitat per a treballar des del que és local per a aconseguir objectius globals

24/10/2023
Carlos Mazón destaca el compromís de l'ONU amb la Comunitat Valenciana i elogia la seua capacitat per a treballar des del que és local per a ...
  • Subratlla que la labor que fa la base valenciana de Nacions Unides “ens ompli de responsabilitat” per a “estar a l'altura” dels valors que promou l'ONU
  • El president ha assistit a la Ciutat de les Arts i les Ciències a les activitats organitzades per UNICTF per a celebrar el Dia de les Nacions Unides
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat el compromís de l'ONU amb la Comunitat Valenciana i ha elogiat la capacitat de la seua base a Quart de Poblet per a treballar des del que és local amb la finalitat d'aconseguir objectius globals.

El president s'ha expressat així en l'acte de celebració del Dia de les Nacions Unides, organitzat a la Ciutat de les Arts i les Ciències pel Centre de Tecnologia de la Informació i les Comunicacions (UNICTF).

Per a commemorar esta jornada, la base valenciana ha preparat una fira humanitària amb diferents expositors que han permés mostrar al públic el treball que fan les organitzacions no governamentals centrades a difondre els objectius de l'ONU. Les activitats s'han completat amb un concurs de robòtica en el qual han competit més de 600 escolars pertanyents a 57 col·legis de la Comunitat Valenciana.

Durant la seua intervenció, el cap del Consell ha explicat que la presència de Nacions Unides en la Comunitat i el seu “nivell de compromís” amb el territori valencià, exemplificada en este tipus d'iniciatives, “omplin de responsabilitat” polítics i administracions públiques, que saben que “queda molt per fer” per a estar “a l'altura” dels valors que promou l'ONU.

Tal com ha afegit, la labor de l'ONU com a ambaixadora d'eixos valors sembra una “llavor” des de la Comunitat Valenciana “per a tot el món” en un moment en el qual és crucial “treballar en cadena” per a transcendir el que és local i “pensar en global”.

Per això, ha donat l'enhorabona als organitzadors de la fira humanitària pel seu “compromís personal” en la difusió d'uns “objectius de futur” fonamentals per a afrontar els reptes que es plantegen al planeta.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón