Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori

Metrovalencia oferix serveis especials de tramvia a Fira València del 27 al 28 d'octubre

26/10/2023
Fira València
  • En estos dos dies se celebra la fira 2 Días para Ganar, Hyrox València i els exàmens orals de valencià A2, B1 i B2 
  • Juntament amb la parada de tramvia de Fira València també es pot accedir des de l'estació de metro de Les Carolines-Fira

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) posa en funcionament un servei especial en la línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins a Fira València, de divendres a dissabte, amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen als diferents esdeveniments que se celebren en el recinte firal al llarg d'esta setmana.

En concret, del 27 al 28 d'octubre se celebra la fira de 2 Días para Ganar i el dia 28 se celebra Hyrox València i els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de València que fa les proves orals dels nivells A2, B1 i B2.

Amb la finalitat d'agilitzar el servei, tots els tramvies que fan el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València en desplaçar-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Durant la celebració d'estos esdeveniments, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts el divendres, entre les 6.00 i les 22.00 hores, i entre 30 i 40 minuts, de 6.00 a 23.00 hores el dissabte.

Tots les persones usuàries que vulguen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'este servei poden telefonar al 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web i en l'app oficial de Metrovalencia.

Galeria d'imatges