Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Promoció internacional

Turisme Comunitat Valenciana aposta per seduir el mercat britànic a través d'una campanya promocional que ronda els 600.000 euros

26/10/2023
Turisme Comunitat Valenciana aposta per seduir el mercat britànic a través d'una campanya promocional que ronda els 600.000 euros
  • A les portes de la celebració de la World Travel Market de Londres, la Generalitat intensifica la publicitat de l'oferta turística de la Comunitat Valenciana al Regne Unit
  • La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme avança que “la nova campanya es desenvoluparà en diferents suports, tant escrits com digitals i d'exterior, en què es retolaran taxis i busos turístics”
  • Nuria Montes assenyala que “s'espera superar els 20 milions d'impactes entre lectors i usuaris del transport. A més, s'aconseguiran 12 milions d'impressions en mitjans en línia”
     

La Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, aposta per seduir el principal mercat internacional emissor de turistes cap a la Comunitat Valenciana, el mercat britànic, a través d'una campanya promocional potent, la inversió de la qual ronda els 600.000 euros.

La campanya, que s'ha iniciat este mes d'octubre a les portes de la celebració del major certamen turístic internacional, la World Travel Market de Londres, es desenvoluparà fins a final del mes de maig del pròxim any 2024.

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha explicat que “la campanya es visualitzarà en suports de mitjans de comunicació escrits, com ara premsa, revistes i suplements, així com accions publicitàries d'exterior i una important campanya en línia”.

En esta línia, la titular de Turisme ha subratllat que “esta campanya en línia es farà no solament amb mitjans de comunicació com ara televisions i mitjans digitals, sinó també en col·laboració amb agències de viatge majoristes prestigioses en l'àmbit internacional, com Expedia i Jet2”.

A més, la campanya exterior, segons ha informat la consellera, inclou accions de retolació en taxis i busos turístics de Londres amb tota l'oferta turística de la Comunitat Valenciana, “amb una incidència especial de les destinacions on té més predomini el mercat britànic”, ha remarcat.

Segons Montes, amb la campanya publicitària esmentada al Regne Unit “s'espera superar fins a desembre de 2023 els 20 milions d'impactes entre lectors i usuaris del transport. A més, s'aconseguiran els 12 milions d'impressions en mitjans en línia”.

Així mateix, ha assenyalat que “estes accions se sumen a la resta de campanyes que es posen en marxa en col·laboració amb diferents operadors, especialment amb Visit Benidorm i Hosbec, que, dins dels convenis que subscriuen amb Turisme Comunitat Valenciana, dediquen una inversió important al mercat britànic”, hi ha afegit.

La consellera de Turisme ha incidit que “el mercat britànic és el mercat internacional més important per nombre de turistes que desplaça cap a la Comunitat Valenciana, amb una incidència especial en la Costa Blanca, i especialment en la ciutat de Benidorm”.

De fet, en 2022 la Comunitat Valenciana va rebre més de 2,2 milions de turistes procedents del Regne Unit, dels quals un 88,7 % va tindre com a destinació la província d'Alacant, i Benidorm va concentrar un 52,6 % dels turistes britànics de la província.

Detalls de la campanya promocional al Regne Unit

En concret, són tres les estratègies comunicatives que preveu la campanya de publicitat esmentada impulsada per Turisme Comunitat Valenciana per a 2023 i 2024, i dirigida al mercat britànic.

D'una banda, inclou publicitat en premsa, revistes i suplements, entre els quals s'inclouen diaris com The Daily Telegraph, Daily Mail, The Mail on Sunday i The Sunday Times. I, d'una altra banda, en mitjans digitals, entre els quals s'inclouen agències de viatges majoristes turístiques de molt de pes al Regne Unit, com Opodo, Expedia i Jet2.

La tercera acció preveu publicitat en mitjans d'exterior, com ara taxis i busos turístics de Londres, que aconseguiran l'impacte de mig milió de persones usuàries, i que permetran que la imatge de la Comunitat Valenciana circule per enclavaments de molta afluència turística, com el Buckingham Palace, el pont de Londres, el parlament i Picaddilly Circus, entre d'altres.

Així mateix, la campanya exterior també inclou panells i pantalles promocionals que se situaran en la fira WTM. Estes accions s'iniciaran dilluns que ve, 30 d'octubre, i estaran vigents fins al 12 de novembre, que coincidirà​​​​​​​ amb la celebració d'este certamen.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Declaracions de la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes,