Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
A Benidorm

Nuria Montes destaca el caràcter desestacionalitzador del golf i el seu paper com a motor en la indústria turística

27/10/2023
Nuria Montes destaca el caràcter desestacionalitzador del golf i el seu paper com a motor en la indústria turística
  • Afirma que el golf genera a l'any 500.000 pernoctacions als hotels de la Comunitat Valenciana i un impacte econòmic de 745 milions d'euros, a més de 9.000 llocs de treball
  • Defén que el compromís amb el golf a la Comunitat Valenciana “no és només una prioritat, és un imperatiu”, i advoca per consolidar i augmentar la promoció en els mercats globals de golf
  • La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme ha clausurat l'Assemblea General de l'Associació de Camps de Golf de Costa Blanca i Comunitat Valenciana

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha destacat el caràcter desestacionalitzador del golf i el seu paper com a motor en la indústria turística de la Comunitat Valenciana, i especialment de la Costa Blanca.

Per a Montes “el golf a la Comunitat Valenciana és un producte de primer ordre i així ho certifiquen les dades de la contribució que fa a la nostra economia”. En este sentit, ha afirmat que “el golf genera 500.000 pernoctacions anuals als hotels de la Comunitat Valenciana i un impacte econòmic anual de 745 milions d’euros, a més de 9.000 llocs de treball a l’any”.

La responsable de la política turística del Consell s’ha expressat així a Benidorm, durant la clausura de l’Assemblea General Extraordinària de l’Associació de Camps de Golf de Costa Blanca i Comunitat Valenciana. Una trobada en la qual, entre altres assumptes, s’ha fet balanç del Pla d’acció promocional 2023, així com les propostes de cara a l’any que ve.

Durant la seua intervenció, la consellera ha insistit que “la indústria del golf no només aporta beneficis econòmics, sinó que també té un paper crucial en l’estratègia per a desestacionalitzar el turisme, ja que les seues temporades altes se situen a la primavera i la tardor”.
 
Suport promocional al turisme de golf

Nuria Montes ha avançat que des de la Generalitat Valenciana es continuarà donant suport “activament” a l’Associació de Camps de Golf Costa Blanca a través d’un conveni de col·laboració que, segons ha assenyalat, “ens permet ja treballar junts, en la promoció de la nostra regió en fires i tornejos internacionals de golf”.

De fet, al llarg de 2023 Turisme i l’Associació de Camps de Golf han tingut l’oportunitat de compartir els avantatges de la Costa Blanca amb països com Suïssa, Bèlgica, Suècia, França i Portugal.

En este context, la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme ha manifestat que el compromís amb el golf a la Comunitat Valenciana “no és només una prioritat, és un imperatiu”, ha emfatitzat.

En este sentit, ha advocat per consolidar i augmentar la presència de Costa Blanca i Comunitat Valenciana en els mercats globals de golf, “brindant oportunitats no només als entusiastes d’este esport, sinó també a tots aquells que vullguen experimentar la riquesa de la nostra regió a través de la seua pràctica”, ha subratllat.

L’Associació de Camps de Golf de Costa Blanca i Comunitat Valenciana té en l’actualitat 24 camps de golf, més de 50 allotjaments i 15 empreses turístiques i empreses col·laboradores de tota la Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges