Vicepresidència i Servicis Socials, Igualtat i Vivenda

El secretari autonòmic d’Habitatge mostra la seua satisfacció per la posada en marxa de l’Oficina Municipal d’Habitatge d’Orihuela

27/10/2023
Sebastián Fernández ha conegut les inquietuds en matèria d’habitatge del municipi
  • Sebastián Fernández ha conegut les inquietuds en matèria d’habitatge del municipi

El secretari autonòmic d’Habitatge, Sebastián Fernández, ha mostrat la seua satisfacció en la posada en funcionament de l’Oficina Municipal d’Habitatge d’Orihuela durant la seua visita a esta localitat.

Així, Sebastián Fernández ha assenyalat que des que es va signar el conveni per a la creació d’esta oficina, el març del 2023, “ha sigut ara quan s’ha posat en marxa esta oficina que proporcionarà una gran ajuda a la ciutadania d’Orihuela i podrà resoldre qualsevol dubte que tinguen en matèria d’habitatge, especialment per les ajudes que concedix la Generalitat”.

El secretari autonòmic d’Habitatge, Sebastián Fernández, juntament amb l’alcalde d’Orihuela, José Vegara, i el regidor d’Urbanisme i Habitatge, Matías Ruíz, ha assistit a l’obertura de l’Oficina Municipal d’Habitatge d’Orihuela durant la seua visita al recorregut del centre històric.

L’Oficina d’Habitatge prestarà el servei de finestreta única en matèria d’habitatge a fi d’oferir assessorament en la tramitació i la gestió sobre habitatge, regeneració urbana i rehabilitació d’edificis. Esta oficina forma part de la Xarxa d’Oficines d’Habitatge Municipals de la Comunitat Valenciana. En l’actualitat hi ha al voltant d’una vintena en tot el nostre territori.

Esta oficina també prestarà assessorament per part de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, en matèria de gestió d’habitatge i sòl públic de mediació per a persones que es vegen privades d’habitatges a conseqüència de la seua situació econòmica i la garantia a l’accés a l’habitatge digne i accessible.

A més, el secretari autonòmic d’Habitatge ha mantingut una reunió amb l’alcalde d’Orihuela en la qual ha pogut conéixer les necessitats en matèria d’habitatge, com és el cas del centre històric d’Orihuela, declarat conjunt històric artístic i protegit pel Pla especial de protecció del conjunt històric.

Inauguració X Curs Col·legi d’Administradors de Finques de la Comunitat Valenciana

El secretari autonòmic d’Habitatge també ha assistit este matí a la inauguració del X Curs Francisco Brotons, organitzat pel Consell General de Col·legis d’Administradors de Finques de la Comunitat Valenciana, per a administradors de finques. El curs té per objecte actualitzar coneixements i oferir una visió de les matèries més innovadores que faciliten el treball de tots els administradors de finques col·legiats.

En la inauguració també han intervingut l’alcalde de Torrevieja, Eduardo Dolón; el president del Consell  General de Col·legis d’Administradors de Finques de la Comunitat Valenciana, Sebastián Cucala, i el president del Consell General de Col·legis d’Administradors de Finques d’Espanya, Pablo Abascal.

Galeria d'imatges