Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge

Susana Camarero aborda la problemàtica de la violència contra les dones en la infància i adolescència amb la Fundació ANAR

27/10/2023
La vicepresidenta segona analitza junt amb els representants de la Fundació l’informe publicat ‘La violència contra les dones no té edat’
  • La vicepresidenta segona analitza junt amb els representants de la Fundació l’informe publicat ‘La violència contra les dones no té edat’

La vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, ha abordat la problemàtica de la violència contra les dones en la infància i adolescència existent, amb la Fundació ANAR.

A més, en la trobada, Camarero ha analitzat l’informe ‘La violència contra les dones no té edat’, que ha elaborat esta fundació i tracta sobre l’evolució de la violència contra les dones en la infància i adolescència a Espanya, en el període comprés entre 2018 i 2022. Este estudi analitza quatre tipus de violència: violència de gènere, violència domèstica, violència sexual i un altre tipus de violència física o psicològica.

Així mateix, l’estudi revela que la violència de gènere va ser el primer motiu de crida dins de la violència contra les dones, i suposa un 53,8 % del total de casos, un 86,7 % dels quals van ser per violència de gènere en l’entorn i un 13,3 % per violència de gènere adolescent.

La Fundació ANAR és una organització sense ànim de lucre que ajuda xiquets, xiquetes i adolescents en risc i desemparament amb necessitats d’orientació i protecció. També atén telefonades procedents de persones adultes amb necessitats d’assessorament o denúncia davant de situacions de desprotecció de xiquets, xiquetes i adolescents.

A la reunió també han assistit la secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat, Asunción Quinzá, i el comissionat per a la Lluita contra la Violència sobre la Dona, Felipe del Baño.

Galeria d'imatges