Conselleria de Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
Beques

Universitats convoca beques per a estudiants que finalitzen els seus estudis universitaris durant el curs 2023-2024

30/10/2023
  • Podran optar a estes ajudes els estudiants d’universitats públiques i privades als quals els falte un màxim de 24 crèdits per a finalitzar els seus estudis
  • Es destinaran 180.000 euros per a l’exempció del pagament de l’import dels crèdits matriculats pels alumnes en tercera i/o successives matrícules
  • El termini per a presentar les sol·licituds conclou el 30 de novembre de 2023

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació convoca beques per a l’alumnat que finalitze els seus estudis universitaris durant el curs 2023-2024 a les universitats que integren el Sistema Universitari Valencià o els seus centres adscrits.

Estes ajudes estan dirigides als estudiants als quals es falte un màxim de 24 crèdits per a finalitzar els seus estudis universitaris durant el curs actual. El termini de presentació de sol·licituds és des del 31 d’octubre fins al 30 de novembre de 2023.

La Conselleria, a través de la Direcció General d’Universitats, destinarà 180.000 euros per a facilitar a l’alumnat que acabe els seus estudis universitaris alleujar la despesa que suposa per a les seues famílies.

Les beques convocades consistiran en l’exempció del pagament de l’import dels crèdits matriculats en tercera i/o successives matrícules. Este import serà el que establix el Decret 118/2023, de 4 d’agost, del Consell, pel qual es fixen les taxes a satisfer per la prestació de serveis acadèmics universitaris per al curs actual.

Per a l’alumnat matriculat en universitats privades o en centres privats adscrits a universitats públiques, esta beca consistirà en una ajuda per al pagament de les despeses de matrícula dels crèdits matriculats. La quantia d’esta beca serà igual al preu mínim d’un estudi amb la mateixa experimentalitat establida en el decret esmentat abans.