President
SGD Group

Carlos Mazón subratlla l'aposta del Consell per la innovació i el suport a les empreses capaces de retindre i atraure talent

30/10/2023
Carlos Mazón subratlla l'aposta del Consell per la innovació i el suport a les empreses capaces de retindre i atraure talent
  • El president ha assistit a la presentació de la nova seu de l'empresa SDG Group, especialitzada en dades, analítica i IA, que aposta per València com un focus de talent i innovació empresarial
  • El màxim responsable del Govern Valencià destaca que la fortalesa de l'ecosistema innovador de la Comunitat Valenciana està en la base de “decisions estratègiques” com la d'esta consultora
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha subratllat l'aposta del Consell per la innovació, amb la posada en marxa de mesures de simplificació administrativa i la implantació d'una fiscalitat favorable, i ha mostrat el seu suport a les empreses capaces d'atraure i retindre talent en la Comunitat Valenciana.

Carlos Mazón ha assistit a la presentació d'una nova seu a València de la consultora SDG Group, que permetrà continuar impulsant el creixement d'esta empresa, especialitzada en dades, analítica i IA, que aposta per València com un focus de talent i innovació empresarial.

El president ha expressat, en este sentit, el seu agraïment a SDG Group per apostar per València i la Comunitat, i ha destacat que la fortalesa de l'ecosistema innovador valencià es troba en la base d'esta mena de “decisions estratègiques”.

El màxim responsable del Govern Valencià ha manifestat en este sentit l'esforç que està realitzant la xicoteta, mitjana i gran indústria valencianes “per la competitivitat a través de l'anàlisi de dades” per a donar el millor servei als seus clients.

A més, s'ha referit també a la potència de l'ecosistema investigador de les universitats valencianes, i ha garantit el seu suport a accions que reforcen la formació i que intensifiquen les relacions de les institucions acadèmiques superiors amb el teixit productiu.

En la mateixa línia, ha insistit que l'Executiu autonòmic treballa en mesures per a implantar la “burocràcia zero”, objectiu per al qual es vol comptar amb l'ajuda de les empreses de base tecnològica radicades en la Comunitat, i ha iniciat una rebaixa de la pressió fiscal per a permetre més dinamisme empresarial.

D'esta manera, la Generalitat busca afavorir la “doble via” que passa per retindre i atraure talent, tot això amb la finalitat d'afavorir el creixement econòmic i acostar l'Administració a la ciutadania.

Hub de talent

L'acte d'inauguració, que s'ha desenvolupat amb el lema #ObrintSDGValencia, ha comptat amb la presència del director de SDG Group España, Albert Mas, i el director executiu de la firma, Sergio Cabello.

A l'acte ha assistit la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, així com referents del món acadèmic, empresarial i institucional.

Esta seu és la quinta de la companyia a Espanya, que s'unix a les oficines de Madrid, Barcelona, Logronyo i Santiago de Compostel·la. D'esta manera, SDG Group realitza un nou moviment estratègic amb l'objectiu de captar talent i fomentar la innovació a través de la IA i les dades.

L'objectiu de la companyia és continuar invertint i creant ocupació de qualitat a València i consideren que la Comunitat Valenciana és un hub de talent a Espanya.

La nova oficina de SDG Group a València consolida el posicionament que té en esta àrea geogràfica, on compta amb més de 120 perfils altament qualificats repartits per la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia.

SDG Group és una consultora global especialitzada en l'analítica de dades amb 30 anys d'experiència en el mercat que compta amb més de 1.300 professionals i una facturació anual que ronda els 100 milions d'euros a Espanya.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón