Vicepresidència i Servicis Socials, Igualtat i Vivenda

Susana Camarero analitza amb UNICEF les necessitats més urgents per a la infància valenciana

31/10/2023
La vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge es reunix amb els representants de l'entitat a la Comunitat
  • La vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge es reunix amb els representants de l'entitat a la Comunitat

La vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, ha mantingut una trobada amb representants d'UNICEF en la Comunitat Valenciana en què han analitzat les necessitats que des de l'entitat consideren més urgents per a la infància valenciana.

Durant la reunió, s'han estudiat els projectes que es tenen en comú i s'han valorat vies de col·laboració futures per a enfortir la relació entre l'Administració i esta entitat. La vicepresidenta ha destacat "la gran labor" que realitza UNICEF en defensa de la infància.  

Per part seua, el president d'UNICEF en la Comunitat, Jorge Cardona, ha exposat el treball que exercix esta entitat, centrada en la protecció de la infància, la reducció de la pobresa i la cooperació internacional.

Des d'UNICEF han presentat a la vicepresidenta les principals actuacions d'enguany. Es tracta de la formació i difusió de la guia sobre participació infantil i adolescent en el sistema de protecció elaborada, així com l'elaboració d'una guia sobre l'elaboració de plans locals d'infància.

En la reunió també ha participat, per part de la Conselleria, el secretari autonòmic de Família i Serveis Socials, Ignacio Grande; la directora general de Família, Infància i Adolescència, Elena Albalat, i el director general d'Inclusió i Cooperació al Desenvolupament, Pedro Carceller. Pel que fa a UNICEF, hi han assistit el vicepresident en la Comunitat Valenciana, Celestino Suárez, i la coordinadora autonòmica, Marlene Perkins.

Galeria d'imatges