Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge
Servicios Sociales

Susana Camarero rep la Federació Espanyola de Malalties Rares per a conéixer les necessitats d'este col·lectiu

31/10/2023
Susana Camarero rep la Federació Espanyola de Malalties Rares per a conéixer les necessitats d'este col·lectiu
  • La trobada s'emmarca dins de les reunions que la vicepresidenta segona manté amb associacions del sector

La Vicepresidenta Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, s'ha reunit amb representants de la Junta Directiva de la Federació Espanyola  de Malalties Rares (FEDER) dins de les trobades que la vicepresidenta manté amb associacions amb implantació en la Comunitat Valenciana.

Durant la reunió, la vicepresidenta ha pogut conéixer les inquietuds i activitats desenvolupades per esta associació per a donar visibilitat i millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties poc freqüents i les seues famílies.

En la Comunitat Valenciana, FEDER compta amb 38 entitats associades i tenen 4 centres que pertanyen a la Xarxa del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials. L'objectiu és promoure els drets dels qui conviuen amb una malaltia rara i en cerca de diagnòstic, tot això amb l'objectiu de millorar la seua qualitat de vida.

A la reunió també ha assistit el director general del Sistema Sociosanitari, José Vicente Anaya, i els membres de la Junta Directiva de FEDER, Mauro Rosati García-Morato, Bàrbara Congost i Zaira Martín.

Galeria d'imatges