Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Projecció esportiva

El director general d’Esport assegura que el Consell i la Diputació de Castelló establiran vies conjuntes per a “projectar el múscul esportiu” de la província

31/10/2023
  • Luis Cervera s’ha reunit amb el director provincial d’Esports, Iván Sánchez

El director general d’Esport, Luis Cervera, ha assegurat que el Consell i la Diputació Provincial de Castelló establiran vies de col·laboració conjunta per a “projectar el múscul esportiu” de la província.

Cervera ha fet estes declaracions durant una reunió amb el director provincial d’Esports, Iván Sánchez, en la qual també ha participat la regidora delegada d’Esports de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, Maica Hurtado.

Els responsables polítics han coincidit a assenyalar que l’objectiu d’esta col·laboració és conjuminar esforços institucionals “que ens sumen, a tots”, en la promoció esportiva de la província, que reunix “unes condicions òptimes” per a la pràctica d’un ampli ventall d’especialitats, han assenyalat.

Així mateix, han mostrat la seua voluntat d’explorar iniciatives que contribuïsquen a reforçar els actuals projectes, programar noves competicions i promocionar l’oferta esportiva de Castelló.