Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Transport públic

Infraestructures facilita el desplaçament amb tramvia a Fira València amb motiu dels exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià

02/11/2023
Fira València
  • Dissabte que ve, dia 4, se celebren en el recinte firal les proves orals del C2 de valencià
  • La freqüència de pas serà entre 30 i 40 minuts des de les 6.00 fins a les 23.00 hores

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori facilitarà el dissabte 4 la mobilitat fins a Fira València amb serveis especials de la línia 4 de tramvia amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a realitzar les proves convocades per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, en concret les proves orals del C2 de valencià.

Durant la celebració d’estes proves, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira entre 30 i 40 minuts, entre les 6.00 i les 23.00 hores.

D’esta manera, el primer tramvia des de Doctor Lluch eixirà a les 6.00 hores i l’últim des de Fira, a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines - Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que vullguen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden telefonar al 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.com; en xarxes socials, @metrovalencia i <facebook/metrovalencia.fgv>, a més de l’app oficial.

Galeria d'imatges